Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Behangpapier-info.be Online advies & inspiratie over behangwerken
en de verschillende soorten behang.
header image
Behangpapier-info.be

Interieur muurstickers voor originele wanden

Muurstickers zijn de ideale oplossing als je enkele wanden wil opfrissen op een snelle en eenvoudige manier. Ze zijn goedkoper dan behangpapier en komen in talrijke kleuren en tekeningen. Interieur muurstickers zijn ook ideaal om als cadeau of geschenk te geven. De voorbeelden op deze pagina werden genomen van verschillende webshops die online muurstickers verkopen.

 

Goedkope muurstickers kopen

De kostprijs van muurstickers is vaak één van de belangrijkste aspecten bij het kiezen en kopen. Eénvoudige tekeningen met beperkt formaat zijn verhoudingsgewijs vaak goedkoper dan grote muurstickers met originele tekeningen of sjablonen. Dit heeft vooral te maken met het intensieve productieproces en verloren sticker-ruimte. Muurstickers kan je hier kopen.

Met grote muurstickers haal je meteen een gigantische eyecatcher in huis die de wand een volledig nieuwe uitstraling geeft. Een muur verven of behangen zal nooit hetzelfde effect hebben en zal heel wat arbeidsintensiever zijn en meer kosten dan muurstickers of wandstickers.

 

Online muurstickers kopen in webshops

Online muurstickers kopen in een webshop is vaak de beste keuze aangezien de prijzen vaak gevoelig lager liggen dan gewone winkels. Deze hebben heel wat extra kosten zoals personeel en en etalageruimtes wat je online niet hebt. Bovendien blijven interieur muurstickers vaak lang in de zon liggen waardoor ze heel wat van hun glans verliezen.

Wil jij ook een originele sticker op je wand plakken dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan onze webshop.

 

Interieur stickersen kinderkamer muurstickers

Ook voor kinderen zijn er heel wat leuke muurstickers verkrijgbaar. Zo kan je knotsgekke figuurtjes in de slaapkamer hangen of leuke meetlinten zoals deze sticker.

Ontdek het volledige assortiment muurstickers hier.