Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Behangpapier-info.be Online advies & inspiratie over behangwerken
en de verschillende soorten behang.
header image
Behangpapier-info.be

Leuke links over behangpapier en interieurinrichting

links

Hier vind je allerlei leuke links terug naar Nederlandstalige websites over behangpapier en interierinrichting. Als je zelf nog leuke links kent mag je ze altijd doorsturen. Een linkje terugplaatsen naar mijn website is steeds mooi meegenomen!

 

coloraColora

Verf, inspiratie en persoonlijk advies, dat is colora!

Je vindt er niet alleen kwaliteitsverf van BOSS paints maar ook een heleboel ideeën…en een deskundig antwoord op al je technische of esthetische vragen.
Kortom: een paradijs voor kleurliefhebbers.

 

 

laatjebouwenLaatjebouwen.be

Alles over sleutel-op-de-deur- bouw

Laatjebouwen.be is de enige portaalsite in verband met totaalprojecten. Je vindt er alles terug over woningbouw en sleutel-op-de-deur formules.

 

 

 

interieur voorbeelden en inrichting foto’s

Op de website van interieurvoorbeelden.be vind je heel wat inspirerende foto’s van inrichtingen. of je nu op zoek bent naar inspiratie voor de badkamer, keuken of woonkamer, je vind het in elke stijl op deze website.

 

Inside Information

Inside information is uitgever van de interieur tijdschriften Inside Information en Verlichting. Deze vaktijdschriften verschijnen respectievelijk 7 en 6 maal per jaar in Nederland en België in oplage 10.000 en 6.000 stuks per editie. Tevens geeft het bedrijf jaarlijks Het Architectenboek uit.

 

 

 

Overzichtswebsites

Beton aan huis bestellen